Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 50.00€

Όροι χρήσης

1. Εισαγωγή

Ο ιστότοπος www.coco.com.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό εμπορικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου (εφεξής «e-shop» ή «ηλεκτρονικό κατάστημα») το οποίο διαχειρίζεται η Εταιρεία με την επωνυμία «ΒΛΑΣΙΩΤΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ - ΑΓΚΟ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΟΜΟΡΡΥΘΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», με ΑΦΜ 801177051, ΔΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και αρ. Γ.Ε.Μ.Η 150890201000, που εδρεύει στην οδό Αγίου Ιωάννου αριθμός 82 στην Αγία Παρασκευή Αττικής, Τ.Κ 15342 και τηλέφωνο επικοινωνίας το 2160703865, εφεξής καλούμενη ως η «Εταιρεία»). 

Η Εταιρεία μας παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά, επιλέγοντας ανάμεσα σε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων, απολαμβάνοντας τα ειδικά προνόμια και τις εκπτώσεις που παρέχονται, ή ακόμη να προβούν σε ειδικές παραγγελίες, σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και προτιμήσεις τους, κατόπιν εξ’ αποστάσεως διαδικτυακής παραγγελίας.

Οι παρόντες Όροι του ιστοτόπου μας εφαρμόζονται ειδικότερα στη μεταξύ μας συναλλακτική σχέση, ως αυτή δημιουργείται από την αγορά προϊόντων που διατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημά μας www.coco.com.gr. Παρακαλούμε πριν προβείτε σε παραγγελία ή/και αγορά προϊόντων μας όπως διαβάσετε προσεκτικά τους παρόντες Όρους. 

Εάν κάποιος χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους αυτούς, οφείλει με ευθύνη του να απόσχει από την επίσκεψη και τη χρήση του ιστοτόπου καθώς επίσης και από κάθε συναλλαγή ή χρήση των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος.

 Σε κάθε περίπτωση, πριν την ολοκλήρωση ορισμένης παραγγελίας σας, λαμβάνετε γνώση των παρόντων Όρων (με τη χρήση υπερσυνδέσμου) και καλείσθε να τους αποδεχθείτε, επιλέγοντας την ενεργοποίηση σχετικού πεδίου ελέγχου (checkbox) «Έχω διαβάσει και κατανοήσει το περιεχόμενο των Όρων Χρήσης και την Πολιτική Απορρήτου». 

Η Εταιρεία μας δηλώνει ότι οι παρόντες Όροι είναι απολύτως συμβατοί με το ισχύον κανονιστικό και εθνικό νομοθετικό πλαίσιο. Η Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τους παρόντες Όρους, κατά το μέτρο που δεν αφορούν δεσμευτικές νομικά υποχρεώσεις του χρήστη. Κατόπιν τούτου, η Εταιρεία μας συνιστά στους χρήστες να ελέγχουν συχνά τον ιστότοπό μας, για τυχόν σχετικές μεταβολές.

2. Τα προϊόντα μας

Προσφέρουμε προς πώληση προϊόντα, τα οποία έχουμε προμηθευτεί μόνο από κατασκευαστές και αντιπροσώπους. Τα αναλυτικά χαρακτηριστικά και άλλα στοιχεία των πωλούμενων προϊόντων είναι διαθέσιμα και μπορείτε να τα πληροφορηθείτε, ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα και κάνοντας «κλικ» στο όνομα του αντίστοιχου προϊόντος. 

Μολονότι προσπαθούμε να διασφαλίσουμε ότι ο ιστότοπός μας αντικατοπτρίζει τη διαθεσιμότητα των αποθεμάτων των προϊόντων μας, ενδέχεται ορισμένο προϊόν να μην είναι πλέον διαθέσιμο προς αγορά κατά τη στιγμή της παραγγελίας, ώστε η Εταιρεία μας επιφυλάσσεται ως προς την τελική κατάρτιση της σύμβασης πώλησης του προϊόντος. 

Οι διαδικτυακές τιμές των προϊόντων μας είναι ίδιες με αυτές του φυσικού μας καταστήματος. Όλες οι τιμές αναγράφονται σε Ευρώ (€) συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. ανάλογου μεγέθους και υπόκεινται στο Ελληνικό δίκαιο.

Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Παρόλα αυτά δεν μπορούν να αποκλεισθούν περιπτώσεις λαθών σε τιμές και δευτερεύοντα χαρακτηριστικά προϊόντων και δεν μπορεί να εξασφαλισθεί, ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές λειτουργίας της ιστοσελίδας ή «ανθρώπινα» λάθη κατά την ενημέρωση/αναγραφή της τιμής ενός προϊόντος. 

Για την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των αγορών σας, σας καλούμε εφόσον διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν προσφέρεται σε ασυνήθιστα χαμηλή ή υψηλή τιμή σε σχέση με την αγοραία αξία του, πριν προχωρήστε στην παραγγελιά του να επικοινωνήστε μαζί μας είτε τηλεφωνικά στο 2160703865, είτε μέσω  email info@coco.com.gr. Διατηρούμε το δικαίωμα διόρθωσης λαθών ή ανανέωσης πληροφοριών στα προϊόντα χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 Αν και η Εταιρεία καταβάλλει τη δέουσα επιμέλεια ώστε η εμφάνιση των προς πώληση προϊόντων στην παρούσα ιστοσελίδα να αντιστοιχεί πλήρως στο πραγματικό, ενδέχεται να υπάρξουν ελάσσονος σημασίας αποκλίσεις, ιδίως χρωματικές, για τις οποίες η Εταιρεία ουδεμία ευθύνη φέρει. Οι εικόνες και τα χρώματα προορίζονται μόνο για σκοπούς αναπαράστασης. Σε κάθε περίπτωση, για περισσότερες διευκρινήσεις  μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2160703865 ή στο email info@coco.com.gr σε ώρες και ημέρες λειτουργίας του φυσικού μας καταστήματος :

- Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-21:00 και 

- Σάββατο 09:00-18:00

3. Διαδικασία παραγγελίας προϊόντων και σύναψη σύμβασης πώλησης

Η πραγματοποίηση παραγγελίας από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ αποστάσεως ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν. 2251/1994, όπως ισχύει. Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε δικαιοπρακτικά ικανοί σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματος της να αξιώσει από τον εποπτεύοντα ή κηδεμόνα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από δικαιοπρακτικά ανίκανα πρόσωπα.

Πώς πραγματοποιείται η παραγγελία: 

1. Με τη συμπλήρωση ειδικής φόρμας με τα απαραίτητα στοιχεία για τη σύναψη της σύμβασης πώλησης.

2. Με την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της σύμβασης πώλησης και των όρων χρήσης, με την ηλεκτρονική επιλογή «ΑΠΟΔΟΧΗ» που δίνεται στον ενδιαφερόμενο από τον ιστότοπο.

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο email το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας. Μετά την επεξεργασία της παραγγελίας, θα λάβετε το δεύτερο και επιβεβαιωτικό email με τα προϊόντα που θα σας αποσταλούν. Από το σημείο αυτό συνάπτεται η μεταξύ μας σύμβαση. Μετά την παραλαβή του επιβεβαιωτικού ηλεκτρονικού μηνύματος οφείλετε να ελέγξετε και να μας ενημερώσετε άμεσα εγγράφως σε περίπτωση που εντοπίσατε οιοδήποτε λάθος στα στοιχεία σας ή στα στοιχεία της παραγγελίας σας. 

4. Τρόποι πληρωμής 

Στον ιστότοπό μας δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

α) Με τη χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας

Σε κάθε περίπτωση, για να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, θα ανακατευθυνθείτε σε ασφαλές περιβάλλον του συνεργάτη μας (ασφαλές περιβάλλον τράπεζας).

β) Με αντικαταβολή (μόνο για την Ελλάδα) τη στιγμή που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Μπορείτε να επιλέξετε πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (με αντικαταβολή). Στην περίπτωση αυτή, πληρώνετε τον συνεργάτη της Εταιρείας μας, με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για πόλεις της Ελλάδας

Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση 5,00 ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24%).

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.

γ) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο φυσικό  κατάστημά μας. Για την πραγματοποίηση της πληρωμής με τον τρόπο αυτό, πρέπει, κατά το τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, να επιλέξετε μέθοδο αποστολής «παραλαβή από κατάστημα». Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημά μας για χρονικό διάστημα 10 ημερών και η εξόφληση της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.

δ) Ακόμη, έχετε τη δυνατότητα να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε έναν από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρεί η Εταιρεία μας στις συνεργαζόμενες Τράπεζες:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  

ΙΒΑΝ GR57 0172 0090 0050 0909 6487 571

Όταν προβείτε στην πληρωμή, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο e-mail info@coco.com.gr, αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η παραγγελία σας. 

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500,00 € (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (δηλ. απόδειξη λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500,00 € (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες (δηλ. τιμολόγιο πώλησης), θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. [Βάσει της ισχύουσας φορολογικής νομοθεσίας]

Τα προϊόντα παραμένουν στην κυριότητα της Εταιρείας, έως την ολοσχερή, πλήρη και οριστική καταβολή του τιμήματος.

5. Αποστολή και παράδοση προϊόντων

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω συνεργαζόμενης Εταιρείας Courier. Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας ο πελάτης επιλέγει την ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία επιθυμεί να αποσταλεί η παραγγελία του, στην ενότητα "ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ".

Μόλις ολοκληρωθεί η καταχώρηση της παραγγελίας, αποστέλλεται αυτόματα email στον πελάτη με την ανάλυση της παραγγελίας του.

Δεν είναι δυνατή η αποστολή των παραγγελιών εκτός Ελλάδος.

6. Έξοδα Αποστολής Παραγγελίας

Δωρεάν έξοδα αποστολής: Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους 50ευρώ και άνω ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Χρέωση εξόδων αποστολής: Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των 50 ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής 5ευρώ (€) (περιλαμβάνεται ΦΠΑ) ανά παραγγελία για αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας. Ο πελάτης δε χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο.

7. Χρόνος παράδοσης

Από την αποστολή του επιβεβαιωτικού email παραγγελίας (κατάρτιση σύμβασης πώλησης) δεσμευόμαστε να σας παραδώσουμε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, εντός χρονικού διαστήματος τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών, υπό την επιφύλαξη ειδικότερης συμφωνίας μας, ως προς το χρόνο παράδοσης, η οποία αποδεικνύεται γραπτώς (π.χ. ηλεκτρονική αλληλογραφία). 

8. Ευθύνη πελάτη

Ο πελάτης οφείλει να ελέγχει κατά την παραλαβή το προϊόν που παραλαμβάνει, η δε υπογραφή του στο σχετικό παραστατικό τιμολόγιο συνιστά αποδοχή της ορθότητας και ολοκλήρωσης της αγοράς του.

Από την παραλαβή του προϊόντος, ο κίνδυνος μεταβαίνει στον πελάτη.

Ο κίνδυνος μεταβαίνει στον πελάτη, όταν, παρά τους υποδειχθέντες τρόπους της Εταιρείας, ο πελάτης επιλέξει δικό του τρόπο μεταφοράς, με δικά του μέσα και έξοδα.

Ο πελάτης αναλαμβάνει την ευθύνη, σε περιπτώσεις λανθασμένων καταχωρήσεων από πλευράς του πελάτη – χρήστη, ως προς την παραγγελία του, ως προς το υποδειχθέν τρίτο πρόσωπο κατά τη στιγμή της παραλαβής της παραγγελίας του και μετά την παράδοση και έλεγχο του προϊόντος από τον πελάτη. 

9. Ακύρωση παραγγελίας - Πολιτική επιστροφών 

Στην περίπτωση που αλλάξατε γνώμη για οποιοδήποτε λόγο, μπορείτε να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, ακολουθώντας τη διαδικασία που περιγράφεται κατωτέρω. 

Το δικαίωμα υπαναχώρησης λαμβάνει χώρα χωρίς καμία επιβάρυνση και το διατηρεί μόνο το φυσικό πρόσωπο που φέρει την ιδιότητα του καταναλωτή, κατά τη σύναψη της εξ’ αποστάσεως σύμβασης πώλησης. Στην έννοια του καταναλωτή, περιλαμβάνονται όλα τα φυσικά πρόσωπα που πραγματοποιούν αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Εταιρείας, με σκοπό την προσωπική χρήση και όχι την επίτευξη των επαγγελματικών και επιχειρησιακών στόχων ή στο πλαίσιο αυτών. Το δικαίωμα υπαναχώρησης έχει διάρκεια δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες, αρχής γενομένης από την επομένη της ημέρας παραλαβής.

Ο πελάτης ασκεί εγγράφως το δικαίωμα υπαναχώρησης, συμπληρώνοντας το σχετικό Έντυπο Υπαναχώρησης, και το αποστέλλει στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Εταιρείας μας info@coco.com.gr ή στη ταχυδρομική διεύθυνση Αγίου Ιωάννου 82, Αγία Παρασκευή Αττικής, ΤΚ: 15342.

Σύμφωνα με το άρθρο 3ιβ του ν. 2251/1994 - Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης, το δικαίωμα υπαναχώρησης που προβλέπεται στα άρθρα 3ε έως 3ια για τις εξ αποστάσεως και εκτός εμπορικού καταστήματος συναπτόμενες συμβάσεις, δεν ισχύει όσον αφορά: ε) την προμήθεια σφραγισμένων αγαθών τα οποία δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, για λόγους προστασίας της υγείας ή για λόγους υγιεινής, και τα οποία έχουν αποσφραγιστεί μετά την παράδοση·

Ως εκ τούτου, τα είδη προσωπικής φροντίδας και περιποίησης σώματος επιστρέφονται μόνο αν η συσκευασία τους είναι σφραγισμένη και, σε κάθε περίπτωση, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί. Τα αρώματα, οι υγρές βάσεις μακιγιάζ (liquid foundations) και τα βερνίκια νυχιών  δεν επιστρέφονται.

Περαιτέρω, θα χρειαστεί να παραδώσετε το προϊόν στην εταιρεία ταχυμεταφορών (courier) που θα στείλουμε εμείς στο σπίτι σας, μαζί με την απόδειξη, που παραλάβατε κατά την αρχική παράδοση του. Εμείς αφού εξετάσουμε προσεκτικά το επιστρεφόμενο προϊόν, θα σας ενημερώσουμε μέσω e-mail, μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα, εάν δικαιούστε επιστροφή χρημάτων ή αντικατάσταση, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν το συντομότερο δυνατό και πάντως εντός 30 ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή των επιστρεφόμενων προϊόντων από εμάς.

• Στην περίπτωση ελαττωματικών προϊόντων, για τα οποία δε χωρεί αντικατάσταση ή δεν επιθυμείτε πια αντικατάσταση, το ποσό που έχει καταβληθεί θα επιστρέφεται στο ακέραιο, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος.

• Στην περίπτωση δικού μας λάθους σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής. Στην περίπτωση που δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων ενώ με τα έξοδα αποστολής επιβαρύνεστε αποκλειστικά εσείς.

10. Ανωτέρα βία

Η Εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. 

Όμως, δεν είμαστε υπεύθυνοι για οποιαδήποτε αδυναμία εκπλήρωσης ή καθυστέρηση στην εκπλήρωση οποιωνδήποτε εκ των υποχρεώσεών μας που απορρέουν από τη μεταξύ μας σύμβαση, που να έχει προκληθεί από γεγονότα τα οποία δεν υπόκεινται στον εύλογο έλεγχό μας και ουδεμία ευθύνη φέρουμε για καταστάσεις που είναι εκτός δικής μας υπαιτιότητας, αλλά αποτελούν γεγονότα ανωτέρας βίας. 

Έτσι, εάν για λόγους ανωτέρας βίας (λ.χ. σφοδρές καιρικές συνθήκες, απεργίες, πυρκαγιές, εκρήξεις, αδυναμία χρήσης των σιδηροδρόμων, πλοίων, αεροπλάνων, κ.λπ.), δεν καθίσταται δυνατή η παράδοση των προϊόντων εντός του προκαθορισμένου χρόνου, θα σας ενημερώσουμε με ηλεκτρονική επιστολή (email), προκειμένου να μας δηλώσετε εάν επιθυμείτε, υπό τις συνθήκες αυτές, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι η Εταιρεία μας θα καταβάλλει κάθε εύλογη προσπάθεια προκειμένου να λήξει το γεγονός ανωτέρας βίας και για να καταστεί δυνατή η εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας βάσει της μεταξύ μας σύμβασης, παρά το γεγονός της ανωτέρας βίας.

11. Γενικές διατάξεις

Η Εταιρεία μας δύναται, κατά την απόλυτη κρίση της, να τερματίσει άμεσα οποιαδήποτε συμφωνία μαζί σας, στο πλαίσιο των παρόντων όρων οποιαδήποτε στιγμή, ενημερώνοντάς σας ή/και, σε περίπτωση που διαθέτετε λογαριασμό σύνδεσης, ακυρώνοντας την ιδιότητα μέλους σας και την πρόσβασή σας στο λογαριασμό σας. Επίσης, η Εταιρεία μας δύναται να αναστείλει τη χρήση, από μέρους σας, των υπηρεσιών της, άνευ προειδοποίησης οποιαδήποτε στιγμή και δίχως να φέρει οιαδήποτε ευθύνη απέναντί σας.

Η ακυρότητα ή μη εκτελεστότητα (εν όλω ή εν μέρει) των παρόντων όρων δε θα επηρεάζει την εγκυρότητα ή εκτελεστότητα των υπόλοιπων όρων (εν όλω ή εν μέρει) της μεταξύ μας σύμβασης πώλησης. 

Οι παρόντες όροι αφορούν εσάς προσωπικά. Δε δικαιούσθε να εκχωρήσετε τους παρόντες όρους, εν όλω ή εν μέρει, σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος, άνευ προηγούμενης γραπτής συγκατάθεσης της Εταιρείας.

Οι παρόντες όροι όπως και κάθε έγγραφο που ρητά αναφέρεται σε αυτούς αντιπροσωπεύουν τη συνολική και πλήρη μεταξύ ημών συμφωνία και αντικαθιστούν οποιουσδήποτε ενδεχόμενους προηγούμενους όρους, προϋποθέσεις, συμφωνίες και ρυθμίσεις, γραπτώς ή προφορικώς, όσον αφορά στη χρήση των υπηρεσιών που σας παρέχει η Εταιρεία μας, μέσω του διαδικτυακού της τόπου.

Η Εταιρεία μας θα προβαίνει άμεσα σε όλες τις αναγκαίες ενέργειες, σε περίπτωση που υφίστανται ενδείξεις ότι ορισμένος χρήστης παραβιάζει με οιονδήποτε τρόπο τους παρόντες όρους.

Οποιαδήποτε παράλειψη της Εταιρείας μας να επιβάλει οιονδήποτε από τους παρόντες όρους, δε συνεπάγεται σε ουδεμία περίπτωση, παραίτηση από αυτούς ή από το δικαίωμα να επιβάλει οιουσδήποτε από τους παρόντες όρους σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ανεξάρτητα από τη χώρα από την οποία αποκτάτε πρόσβαση ή χρησιμοποιείτε το διαδικτυακό μας τόπο, έως το βαθμό που επιτρέπεται από τον νόμο, για οιαδήποτε διαφορά προκύψει άμεσα ή έμμεσα από τη χρήση της παρούσης ιστοσελίδας, τους παρόντες όρους και τη χρήση των υπηρεσιών μας, εφαρμοστέο τυγχάνει το ελληνικό δίκαιο και αποκλειστικώς αρμόδια είναι τα δικαστήρια της Αθήνας.

12. Προσωπικά Δεδομένα και Χρήση Cookies

Η Εταιρεία μας διαθέτει τον παρόντα ιστότοπο, με σκοπό την ενημέρωση και εξυπηρέτησή σας, έχοντας εναρμονισθεί με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο προστασίας προσωπικών δεδομένων. Η συλλογή των αναγκαίων για εμάς δεδομένων σας κατά την εκτέλεση και ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, πραγματοποιείται σύμφωνα με τις διατάξεις και τις αρχές του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΕΕ 2016/679), της ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα (ν. 4624/2019), καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (ν. 3471/2006, ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). Η Εταιρεία μας, προς διασφάλιση της συναλλακτικής μας σχέσης και προστασίας των προσωπικών πληροφοριών που παρέχει ο πελάτης – χρήστης κατά τη χρήση του παρόντος ιστοτόπου, έχει προβεί στη σύνταξη συγκεκριμένη Πολιτικής Απορρήτου και Πολιτική για τα Cookies, της οποίας οφείλει να λάβει γνώση, πριν την παροχή των δεδομένων του.

13. Επίλυση διαφορών

Η Εταιρεία μας επιδεικνύει ιδιαίτερο σεβασμό και ευαισθησία σε κάθε εκτιθέμενο παράπονο του καταναλωτή. Στο πλαίσιο αυτό, θα επιδείξουμε κάθε δυνατή προσπάθεια συμβιβαστικής επίλυσης οποιασδήποτε διαφοράς τυχόν προκύψει από την σύμβαση πώλησης ή παροχής υπηρεσιών. Ωστόσο, σε περίπτωση που δε μπορέσουμε να επιλύσουμε πλήρως τυχόν ανακύπτουσες από τη μεταξύ μας συναλλακτική σχέση διαφορές ή/και θεωρείτε ότι ενδεχομένως έχουμε προσβάλει κάποιο νόμιμο δικαίωμα σας, τότε σας παρέχετε η δυνατότητα να υποβάλετε σχετικό αίτημα ως προς την ανακύπτουσα διαφορά στην Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Επίλυσης Διαφορών (ΗΕΔ) [άρθρο 14 του Κανονισμού 524/2013] https://webgate.ec.europa.eu/odr. 

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Καταναλωτή Ελλάδας (ECC GREECE, Λεωφ. Αλεξάνδρας αρ. 144, 11 471, Αθήνα, +30 2106460284 +30 2106460784, info@eccgreece.gr) έχει ορισθεί ως εθνικό σημείο επαφής της Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών (άρ. 5β της υπ’ αριθ. 70330οικ./2015 Κ.Υ.Α. ΦΕΚ Β’ 1421), όπου καταναλωτές και έμποροι μπορούν να απευθύνονται για κάθε είδους απορία σχετικά με τη λειτουργία της πλατφόρμας και τη διαδικασία επίλυσης των καταναλωτικών διαφορών.

Επιπλέον, ο καταναλωτής δύναται να απευθύνεται, επίσης:  

Στη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας (Πλ. Κάνιγγος, 10181, Αθήνα, www.efpolis.gr, τηλ.: 1520, φαξ: +30 210 3843549)

Στο Συνήγορο του Καταναλωτή (www.synigoroskatanaloti.gr, Λ. Αλεξάνδρας 144, 114 71, Αθήνα, τηλ.: +30 210 6460734, φαξ: +30 210 6460414)

Στις Επιτροπές Φιλικού Διακανονισμού καταναλωτικών διαφορών (άρ. 11 ν. 2251/1994) που εδρεύουν στους κατά τόπους Δήμους της χώρας

Ωστόσο, σε περίπτωση μη επίτευξης εξωδικαστικώς της μεταξύ μας διαφοράς, αρμόδια για την επίλυση των ζητημάτων που προκύπτουν από την σύμβαση πώλησης ή παροχής υπηρεσιών εξ αποστάσεως αρμόδια είναι τα Δικαστήρια Αθηνών.

Τελευταία ενημέρωση: [22/7/2020]

Σας ευχαριστούμε πολύ!

Καλή και ασφαλή πλοήγηση στο Coco Make it yours!

Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA της Google. Μάθετε περισσότερα.
COCO MAKE IT YOURS!
Top