Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 50.00€

Τρόποι αποστολής

Αποστολή και παράδοση προϊόντων

Οι αποστολές των παραγγελιών πραγματοποιούνται αποκλειστικά μέσω συνεργαζόμενης Εταιρείας Courier. Κατά την καταχώρηση της παραγγελίας ο πελάτης επιλέγει την ταχυδρομική διεύθυνση στην οποία επιθυμεί να αποσταλεί η παραγγελία του, στην ενότητα "ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ".

Μόλις ολοκληρωθεί η καταχώρηση της παραγγελίας, αποστέλλεται αυτόματα email στον πελάτη με την ανάλυση της παραγγελίας του.

Δεν είναι δυνατή η αποστολή των παραγγελιών εκτός Ελλάδος.

Έξοδα Αποστολής Παραγγελίας

Δωρεάν έξοδα αποστολής: Για αγορές οποιωνδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους 50ευρώ και άνω ο πελάτης δεν επιβαρύνεται με έξοδα αποστολής.

Χρέωση εξόδων αποστολής: Για αγορές οποιονδήποτε προϊόντων συνολικού κόστους κάτω των 50 ευρώ ο πελάτης επιβαρύνεται με τα έξοδα αποστολής 5ευρώ (€) (περιλαμβάνεται ΦΠΑ) ανά παραγγελία για αποστολή σε όλη την Ελλάδα.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας αποστέλλεται αυτόματα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την ανάλυση της παραγγελίας. Ο πελάτης δε χρειάζεται να κάνει τίποτε άλλο.

Χρόνος παράδοσης

Από την αποστολή του επιβεβαιωτικού email παραγγελίας (κατάρτιση σύμβασης πώλησης) δεσμευόμαστε να σας παραδώσουμε τα προϊόντα της παραγγελίας σας, εντός χρονικού διαστήματος τριάντα (30) ημερολογιακών ημερών, υπό την επιφύλαξη ειδικότερης συμφωνίας μας, ως προς το χρόνο παράδοσης, η οποία αποδεικνύεται γραπτώς (π.χ. ηλεκτρονική αλληλογραφία).

Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA της Google. Μάθετε περισσότερα.
COCO MAKE IT YOURS!
Top