Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 50.00€

Τρόποι πληρωμής

Στον ιστότοπό μας δεχόμαστε τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

α) Με τη χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας

Σε κάθε περίπτωση, για να ολοκληρώσετε την αγορά σας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, θα ανακατευθυνθείτε σε ασφαλές περιβάλλον του συνεργάτη μας (ασφαλές περιβάλλον τράπεζας).

Ο καταναλωτής μέσω του διαδικτυακού τόπου ενημερώνεται από την εταιρεία πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας του για την ταυτότητα και τη διεύθυνση του προμηθευτή, τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, τις δαπάνες μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, παράδοσης, της διάρκειας ισχύος και της τιμής της ενδεχόμενης προσφοράς και το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, ο καταναλωτής λαμβάνει διαδικτυακά αντίγραφο της παραγγελίας, το οποίο μπορεί να αποθηκεύσει.

β) Παραλαβή και πληρωμή της παραγγελίας σας στο φυσικό κατάστημά μας. Για την πραγματοποίηση της πληρωμής με τον τρόπο αυτό, πρέπει, κατά το τελικό στάδιο ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας, να επιλέξετε μέθοδο αποστολής «παραλαβή από κατάστημα». Στην περίπτωση αυτή, η παραγγελία σας θα παραμείνει στο κατάστημά μας για χρονικό διάστημα 10 ημερών και η εξόφληση της παραγγελίας θα πραγματοποιηθεί στο ταμείο του καταστήματος κατά την παραλαβή. Σε περίπτωση που επιλέξετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας με πιστωτική κάρτα σας ενημερώνουμε ότι η χρέωση θα γίνει στο κατάστημα. Θα πρέπει να έχετε μαζί σας την πιστωτική κάρτα και την ταυτότητα σας (ή το διαβατήριο) κατά την εξόφληση της παραγγελίας στο ταμείο του καταστήματος.

γ) Ακόμη, έχετε τη δυνατότητα να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε έναν από τους κάτωθι τραπεζικούς λογαριασμούς που τηρεί η Εταιρεία μας στις συνεργαζόμενες Τράπεζες:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΙΒΑΝ GR57 0172 0090 0050 0909 6487 571

Όταν προβείτε στην πληρωμή, παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο e-mail info@coco.com.gr, αναγράφοντας τον αριθμό της παραγγελίας σας, προκειμένου να ταυτοποιηθεί η παραγγελία σας.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, παραστατικά αξίας άνω των 500,00 € (με ΦΠΑ) προς ιδιώτες (δηλ. απόδειξη λιανικής) και παραστατικά αξίας άνω των 500,00 € (προ ΦΠΑ) προς επαγγελματίες (δηλ. τιμολόγιο πώλησης), θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό ή με χρέωση σε πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. [Βάσει της ισχύουσας φορολογικής νομοθεσίας]

Τα προϊόντα παραμένουν στην κυριότητα της Εταιρείας, έως την ολοσχερή, πλήρη και οριστική καταβολή του τιμήματος.

Αυτή η σελίδα προστατεύεται από το σύστημα reCAPTCHA της Google. Μάθετε περισσότερα.
COCO MAKE IT YOURS!
Top